Een paar woorden over wie wij zijn

Oprichters van Pakvis & van As bv, Margriet Pakvis-van As en Peter J. Pakvis, zijn meer dan 10 jaar actief als coach en mediator, bestuursleden van landelijke cliëntenraden en belangenverenigingen. Dit met name op het gebied van mensen met een diagnose ADHD, ASS en andere GGZ diagnoses. En hun beider drijfveer was en is ervaringsdeskundigheid. Dit sleutelwoord komt zeer regelmatig terug in coaching, training en advies van Pakvis & van As bv.
Pakvis & van As bv is een nieuwe begeleider en adviseur, voortgekomen uit reïntegratiespecialist Stichting Buitengewoon Actieve Breinen, bekend bij UWV voor Modulaire trajecten en Werkfit trajecten. Wij helpen mensen met ASS (autisme), ADHD, hoogbegaafdheid en stemmingsproblematiek om hun leven weer op te bouwen en aan het werk te komen.
De basis van de begeleiding is ervaringsdeskundigheid vanuit de herstelvisie, ADHD coaching en NLP technieken. 

We kijken niet naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden van een mens en wat hij nodig heeft om deze op een gezonde manier te gebruiken.
  

Het team van Pakvis & Van As

Margriet Pakvis-Van As

Projectleider / Directeur


Peter Pakvis

Coach / Directeur


Roy van Eijk

Administratief medewerker


Sevana Koorevaar

NLP Trainer/Coach WerkFit

Ons werkgebied

Holland-Rijnland, Zuidholland-Centraal,

Haaglanden en Rijnmond

Gedreven door eigen ervaring

Peter en Margriet hebben zelf de valkuilen en de succesroutes ervaren. Omdat zij de routes zelf bewandeld hebben. Zij weten hoe het is om vast te lopen, een diagnose te krijgen en hoe een stigma te overwinnen. Zij zijn weer opgekrabbeld en hebben hun leven nieuwe inhoud gegeven.

Professioneel

  • "Jullie spreken precies uit wat er in mijn hoofd zit." 
  • "Er is ook bijna niets te gek bij jullie."
  • "Ik ga gewoon blij naar huis en heb er helemaal zin in."


Dit soort uitspraken horen we heel vaak en dat is ook datgene wat ons drijft. Soms worden we er verlegen van. Omdat we ooit zelf aan de andere kant van het bureau hebben gezeten, zijn wij nu het begrijpend oor wat we toendertijd gemist hebben.

Mensgericht

Al bij het eerste kennismakings gesprek moet er ook voor ons, de coaches van Pakvis & van As, het gevoel zijn dat er een wederzijdse klik is. Of het nu een ondernemer is die met zijn complexe HRM vragen bij ons komt. Of de klant die na jaren met ons haar/zijn reintegratie traject ingaat en misschien een levens,-veranderende stap gaat zetten. De vragen mogen misschien complex zijn en de te nemen stappen levensgroot, alle klanten blijven de regisseur van het hele traject. Dat willen we als Pakvis & van As namelijk zelf. 


Benefits voor onze klanten

Wij werken voor organisaties die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn voor deze ondernemingen een gids als het aankomt op reintegratie, jobcoaching en loopbaanbegeleiding. Wij brengen snel duidelijkheid over de oplossing en hoe deze tot stand kan komen. 

Persoonlijk ervaring

Je ervaart een warm bad van herkenning en erkenning omdat je wordt begeleid door ervaringsdeskundigen.

Snel duidelijkheid

Wij streven naar snelle duidelijkheid voor alle betrokkenen. Daarbij staat wel zorgvuldigheid en kwaliteit voorop

Begrip van de situatie

Omdat wij ervaringsdeskundigen zijn kunnen wij situaties snel doorzien en begrijpen vanuit diverse invalshoeken 

Professionele partners

Onze partners spelen een belangrijke rol in de dienstverlening die wij bieden.

Gemeente Den Haag

Gemeente WestlandPakvis & van As b.v. is een logisch professioneel vervolg van Stichting Buitengewoon Actieve Breinen®. Vanuit deze Stichting geven we op afspraak lezingen, workshops en cursussen voor (collega)non-profit organisaties. 

Neem voor meer informatie gerust contact op met de Stichting via email: info@stichting-bab.nl of bel/WhatsApp met 06 - 36 159 154